Prenumerera

Sidor

Kategorier

Arkiv

Första inlägget

Postat i Okategoriserat kl. 19:00 20 Jan | Kommentarer (0) |
Eftersom de andra har döpt sina tävlingsbloggar (för beach2011.favs.se) efter metoder/dieter så gör jag likadant.

Brysselkål är en underbar grönsak, den är inte bara nyttig, utan är också enligt mig den absolut godaste grönsaken!

Jag har nu i två dagar ätit wokad (läs stekt) brysselkål kryddade med vitlök, grovmalen svartpeppar och mandelspån. Till detta har jag även stekt svamp, tyvärr blev det bara vanliga champinjoner. Igår spetsade jag även till det hela med lite bacon! Till helgen hoppas jag ha fått tag i lite Karl Johan-svamp alternativt trattkantareller, det bör ge en fedt god smak.

Vågen här i huset är inte speciellt pålitlig, men efter ett antal mätningar kunde jag vikta (pun intended) ett resultat på 109.6 kg dvs ungefär 1 kg mindre än vid invägningen. Ett konditionstest är planerat till på måndag, jag återkommer med resultaten.
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar